POLÍTICA DE PRIVACITAT

Protecció de dades de caràcter personal segons el RGPD


Mª de la Mar Ramos Rosell, en aplicació de la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, s'informa que les dades personals que es recullen a través dels formularis del Lloc web: www.hortdecasameva.com, s'inclouen en els fitxers automatitzats específics d'usuaris dels serveis de Mª de la Mar Ramos Rosell
La recollida i tractament automatitzat de les dades de caràcter personal té com a finalitat el manteniment de la relació comercial i l'acompliment de tasques d'informació, formació, assessorament i altres activitats pròpies de Mª de la Mar Ramos Rosell
Aquestes dades únicament seran cedides a aquelles entitats que siguin necessàries amb l'únic objectiu de donar compliment a la finalitat anteriorment exposada.
Mª de la Mar Ramos Rosell adopta les mesures necessàries per garantir la seguretat, integritat i confidencialitat de les dades d'acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de el Parlament Europeu i de Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa a el tractament de dades personals ia la lliure circulació dels mateixos, i derogant l'antiga LOPD, la nova Llei Orgànica 3/2018, de 5 desembre, de protecció de dades i Garantia dels Drets Digitals (LOPDGDD).
L'usuari podrà en qualsevol moment exercitar els drets d'accés, oposició, rectificació, cancel·lació, limitació i portabilitat reconeguts en el citat Reglament (UE). L'exercici d'aquests drets pot realitzar el propi usuari a través d'email a: ideasgeorgina@gmail.com oa l'adreça: C / Fontcoberta, 6, 3r-4a, C.P. 08034 Barcelona (Barcelona).
L'usuari manifesta que totes les dades facilitades per ell són certes i correctes, i es compromet a mantenir-les actualitzades, comunicant els canvis a M. de la Mar Ramos Rosell
Finalitat de l'tractament de les dades personals:
Amb quina finalitat tractarem les teves dades personals?
En Mª de la Mar Ramos Rosell, tractarem les teves dades personals recaptades a través del Lloc Web: www.hortdecasameva.com, amb les següents finalitats:
1. En cas de contractació dels béns i serveis oferts a través d'www.hortdecasameva.com,
per mantenir la relació contractual, així com la gestió, administració, informació, prestació i
millora de l'servei.
2. Enviament d'informació sol·licitada a través dels formularis disposats a www.hortdecasameva.com.
3. Remetre butlletins (newsletters), així com comunicacions comercials de promocions i / o publicitat
de www.hortdecasameva.com i de el sector.
Document de seguretat 80
Mª de la Mar Ramos Rosell
Et recordem que pots oposar-te a l'enviament de comunicacions comercials per qualsevol via i en qualsevol moment, remetent un correu electrònic a l'adreça abans esmentada.
Els camps d'aquests registres són d'ompliment obligatori, sent impossible realitzar les finalitats expressades si no s'aporten aquestes dades.
Per quant de temps es conserven les dades personals recollides?
Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o no demanis la seva supressió i durant el termini pel qual es puguin derivar responsabilitats legals pels serveis prestats.
legitimació:
El tractament de les teves dades es realitza amb les següents bases jurídiques que legitimen el mateix:
1. La sol·licitud d'informació i / o la contractació dels serveis de Mª de la Mar Ramos Rosell, els
termes i condicions es posaran a la teva disposició en tot cas, de forma prèvia a una eventual
contractació.
2. El consentiment lliure, específic, informat i inequívoc, en tant que et vam informar posant al teu
disposició la present política de privacitat, que després de la lectura de la mateixa, en cas d'estar
conforme, pots acceptar mitjançant una declaració o una clara acció afirmativa, com el marcatge
d'una casella disposada a l'efecte.
En cas que no ens facilitis les teves dades o el facis de forma errònia o incompleta, no podrem atendre la teva sol·licitud, resultant de el tot impossible proporcionar la informació sol·licitada o dur a terme la contractació dels serveis.
destinataris:
Les dades no es comunicaran a cap tercer aliè a M. de la Mar Ramos Rosell, llevat obligació legal.
Com encarregats de tractament, tenim contractats als següents proveïdors de serveis, havent-se compromès a el compliment de les disposicions normatives, d'aplicació en matèria de protecció de dades, en el moment de la seva contractació:
* Nota: Per a visualitzar el contingut de la següent pàgina serà requisit previ omplir els encarregats de tractament. Aquest tràmit ho pot fer en la pestanya "ENCARREGATS" i posteriorment fent clic al botó "+ Nou encarregat".
Document de seguretat 81
Mª de la Mar Ramos Rosell
Document de seguretat 82
Mª de la Mar Ramos Rosell
Dades recopilades per usuaris dels serveis
En els casos en què l'usuari inclogui fitxer