Gel hidroalcohol 500ml

En estoc
es pot enviar en 24h-72h dies

7,50


Gel hidroalcohol 500ml

És un potent antisèptic gràcies a la seva formulació a base d'una equilibrada combinació d'alcohols, potenciada amb desinfectants a base de biguanida i condicionadors de la pell. L'alcohol etílic i l'alcohol isopropílic han demostrat ser uns dels més potents agents antisèptics i desinfectants de la pell, presentant una ràpida acció bactericida, fungicida i virucida, a l'provocar la deshidratació dels agents patògens i la desnaturalització de les seves proteïnes. Aquesta acció es veu reforçada per l'addició d'un potent antisèptic a força de biguanida.

Tractament higiènic de les mans. Gràcies als seus condicionadors, proporciona un efecte rehidratant i nutritiu, deixant un cop sec, un tacte suau i sedós.

Conté alcohol etílic i l'alcohol isopropílic, potents agents antisèptics i desinfectants de la pell.

ADVERTÈNCIES Provoca irritació ocular greu. Líquid i vapors molt inflamables. No ingerir. Mantenir fora de l'abast dels nens. Mantenir allunyat de la calor, de superfícies calentes, d'espurnes, de flames obertes i de qualsevol altra font d'ignició. No fumar. EN CAS DE CONTACTE AMB ELS ULLS: Aclarir acuradament amb aigua durant diversos minuts. Treure les lents de contacte, si porta i resulta fàcil. Seguir aclarint. En cas d'accident, consultar al Servei Mèdic d'Informació Toxicològica, Tel. 91 562.04.20

Aplicació Gel hidroalcohol:

Aplicar de 1 a 3 ml sobre les mans netes i repartir el producte uniformement durant mínim 30 segons i deixar assecar fins a la seva evaporació. Per a més seguretat i després d'haver assecat, es recomana efectuar una segona aplicació. NO ACLARIR AMB AIGUA.

Examine també aquestes categories: Gel Hidroalcohol, Ofertes