Mascareta nutritiva capil · lar Agave


es pot enviar en 24h-72h dies

19,53


Mascareta nutritiva capil · lar Agave 
 
Mascareta suavitzant capil·lar amb ortiga i romaní. 
 
Aquest condicionador capil · lar enriqueix i revitalitza el cabell. Gràcies als seus olis essencials, ens protegeixen la capa de queratina natural que posseeix el nostre cabell i que hem de cuidar perquè no es vegi un cabell d'aspecte aspre, encrespat i difícil de desembolicar. 
 
L'acció del romaní i l'ortiga produeix un efecte regenerador del cabell a causa que activa la circulació sanguínia del cuir cabellut. 
 
 
Forma d'aplicació: utilitzar després del rentat de cabell, aplicar mitjançant un suau massatge i deixar actuar durant deu minuts. Aclarir abundantment. S'ha d'aplicar la mascareta amb els cabells humit, eliminant l'excés d'aigua. Si l'últim aclarit es fa amb aigua freda ajudés a tancar la cutícula i els cabells es veurà més brillant. 
 
 
Composició: Producte elaborat amb matèries primeres naturals. No conté colorants. El seu envàs és reciclable. Composició: olis essencials de petit-grain, llimona i romaní. Olis vegetals d'ametlles i avellanes. Extracte d'ortiga i romaní. Alcohols grassos de coco. Contingut: 250 ml Fabricat: Masia Can Famada. St Esteve d'en Bas (Girona) 
 
Aquest producte té ingredients aprovats per ECOCERT (Organic Certfication Organization). 
 
Nota: És molt important tenir en compte que, en ser productes naturals, la textura, el color i fins l'olor, poden variar d'una compra a una altra ja que tant l'oli essencial com l'extracte, a l'obtenir-los de la planta, ve influenciat pel tipus de terra, la pluja, el sol i fins a l'exposició a la lluna.